Aanbod op jouw website

De eerste indruk van potentiële leden is het belangrijkst. Daarom is het belangrijk om op jouw website het aanbod duidelijk te vermelden en de mogelijkheid te geven om in zo min mogelijk stappen een reservering/aankoop te kunnen doen. Samgaia biedt jou een website integratie die direct het rooster met de daarbij behorende tarieven laat zien en geeft de mogelijkheid in drie stappen een aankoop te doen.

Rooster jezelf, het personeel en lessen vooruit in. Geef klanten de mogelijkheid om 4 maanden vooruit activiteiten te reserveren. Bepaal per activiteit de maximale bezetting en aantal wachtlijst plekken.

Activiteiten plannen, registraties bijhouden en afrekenen, allemaal in een omgeving. Zorg ervoor dat activiteiten direct afgerekend worden. Laat je leden zelf kiezen via betaalmogelijkheden ze willen betalen.

Monitor zelf je prijzen. Maak je eigen arrangementen. Klanten worden automatisch herinnerd om een vervolgaankoop te doen. Betalingen worden direct verwerkt in de administratie zonder extra handelingen.

Guy looking at his phone

Features

  • Conversie in 3 muisklikken
  • Eigen klantportaal
  • Diverse betaalmogelijkheden
  • Geen debiteuren
  • Tevreden klanten
  • Alles-in-1

Bezetting

Continu weten wat er speelt in jouw organisatie. Heb een goede overview wat de bezetting is van de activiteiten en welke docent/instructeur hier verantwoordelijk voor is. Docenten/instructeurs weten vooraf exact wat de bezetting is zodat ze hierop voorbereid zijn.

Prijs opties

Zorg ervoor dat je leden met een bepaald lidmaatschap alleen deel kunnen nemen aan hetgeen waar ze het lidmaatschap voor hebben aangeschaft. Geef daarbij de leden direct de mogelijkheid een nieuwe aankoop te doen.

Cross-selling

Laat leden zien wat je nog meer te bieden hebt en geef leden de mogelijkheid om deze activiteiten aan te schaffen. Laat leden combineren en profiteren van kortingen.

Alle onderdelen van Samgaia: