Financiële informatie

Als ondernemer wil je het liefst op ieder moment van de dag kunnen analyseren hoe jouw organisatie er op dat moment voor staat. Bestaande programma’s maken dit mogelijk door iedere maand een excel uitdraai te genereren die ingevoerd kan worden door een boekhouder in de boekhouding. Dit is vanaf nu verleden tijd. Samgaia zorgt ervoor dat alle verkopen en uitgaven direct verwerkt zijn in de boekhouding. Betekent dit dat je continu je actuele cijfers kunt inzien? Ja, Samgaia maakt dit voor jou mogelijk. 

In ieder pakket wat wij aanbieden zit een accountant die jou ten alle tijden bij staat bij de boekhouding en er voor zorgt dat jouw boekhouding up-to-date is.

Met Samgaia zijn papieren facturen en boekhouding verleden tijd. Door middel van een app upload je al uitgave facturen en bonnetjes gemakkelijk in de online boekhouding. Dit maakt het makkelijker voor de accountant om met jou mee te kijken.

Houd je bezig met waar jij goed in bent en laat administratief werk doen door specialisten. Er wordt gezorgd voor heldere werkstromen en goedkeuring flows. Je hoeft geen BTW-aangifte meer te doen en ook niks meer te boeken, alles wordt voor jou gedaan. Tevens maak je gebruik van je eigen online facturatie.

Site charts - making notes

Features

  • Toekomstgericht adviseren en samenwerken
  • Financieringsadvies
  • Kengetallen
  • Liquiditeitsprognose
  • Salarisverwerking
  • Bedrijfseconomische analyses-

Controller

Jouw aangewezen accountant is jouw persoonlijke controller. Met deze persoon bespreek je de mogelijke omzet ontwikkelingen. Doordat de administratie continu up-to-date is wordt het mogelijk voor een controller jou hierbij gemakkelijk te ondersteunen.

Vooruitziende blik

Vanaf nu kijk je niet meer achteruit voor kengetallen op maat. Door het opstellen van liquiditeitsprognoses is het mogelijk de toekomstige inkomsten stromen te definiëren.

IT: zorgeloos op maat

De gehele administratie wordt solide ingericht en bewaart. Samgaia behoudt alle informatie m.b.t. administratie voor de nodige 7 jaar. Op ieder moment is het mogelijk je digitale documenten in te zien, waar je maar wilt.

Alle onderdelen van Samgaia: