Mindfulness in Noord Holland

Herken je dat: je hebt een eindeloze to-do lijst, zowel op papier als in je hoofd, en bent de hele dag bezig om alles te doen wat je moet doen. Je maakt nauwelijks tijd om naar de wc te gaan en in de avond stap je moe je bed in, met een vol hoofd en een onrustig gevoel. Je to-do lijst is alleen maar langer geworden, dus lekker slapen komt er ook niet van. Als we continu bezig zijn met wat we allemaal moeten doen, zijn we zelden in het moment aanwezig. Dit levert stress en spanning op en zorgt ervoor dat we niet efficiënt met onze tijd omgaan. Steeds meer mensen, jong en oud, melden zich aan voor een cursus of training mindfulness. Hierdoor leer je om je to-do lijst wat meer los te laten en vanuit ontspanning in het leven te staan. Het voordeel is: je wordt er een stuk productiever van. Ben je op zoek naar een locatie in Noord Holland waar je een cursus of training mindfulness kan doen? 

Mindfulness: met aandacht leven

Piekeren, depressie, angst, slaapproblemen, onzekerheid en burn-out klachten: steeds meer mensen hebben er last van. Mindfulness kan ondersteuning bieden en is geschikt voor mensen die studeren, werken, een gezin runnen, met pensioen zijn of zelfstandig ondernemer zijn. Mindfulness kan je elke dag oefenen, waar je ook bent. In het moment aanwezig zijn gaat niet vanzelf, maar met voldoende commitment en vertrouwen merk je dat je steeds relaxter met je to-do lijst omgaat. Wat heet, straks heb je die niet meer nodig.  

Voordelen mindfulness

Door dagelijks te oefenen met mindfulness ervaar je minder stress, kan je meer doen op een dag zonder dat je oververmoeid raakt, ontwikkel je meer geduld en begrip en kan je meer genieten van wat er op je pad komt. Mindfulness heeft een positieve impact op je werk, leven, en relaties.

Training of cursus mindfulness in Noord Holland

Ben je op zoek naar een mindfulness cursus bij jou in de buurt in Noord Holland? Ontdek Samgaia en vind een locatie bij jou in de buurt waar je direct aan de slag kunt met een mindfulness.