Manage jouw organisatie

Het is belangrijk om in een overview te weten wat er precies gebeurt in jouw organisatie. Samgaia laat jou duidelijk zien welke klanten tegen het einde van hun abonnementsperiode zijn zodat deze benaderd kunnen worden. Tevens verkrijg je met Samgaia gemakkelijk de urenregistratie van jouw personeel en deel je jouw personeel overzichtelijk in. Daarbij heb je toegang om meer dan 20 soorten overzichtsrapporten uit te draaien om jouw organisatie te kunnen meten.Groeps- en individuele lessen plan je gemakkelijk in een gezamenlijk rooster zodat jouw klanten in één overzicht kunnen zien wat het aanbod is.

Breng je activiteiten op je eigen website onder de aandacht. Klanten kunnen gemakkelijk de activiteitenbeschrijving doorlezen, betalen en reserveren zonder dat jij hier tijd aan kwijt bent.

Bied je opleidingen aan? Samgaia zorgt ervoor dat de aanwezigheidsregistratie goed wordt bijgehouden. Ook is het mogelijk voor de klant om vooraf te betalen of in termijnen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Business model with arrows

Features

  • Rooster: lessen & trainingen
  • Roostering voor individuele- en groepslessen
  • Cursusplanning
  • Workshopplanning
  • Aanwezigheidsregistratie
  • Overzichtelijk personeelsmanagement

Locatieplanning

Via het rooster wordt duidelijk waar leden moeten zijn voor een bepaalde activiteit. Per activiteit is er een aanwezigheidsregistratie zodat er duidelijk in beeld is wie er wel of niet is. Ook met betrekking op de veiligheid is dit zeer belangrijk. Voor iedere denkbare sport biedt Samgaia de complete inrichting. 

Personeelsplanning

Personeel wordt gepland en geroosterd aan verschillende activiteiten die ingepland staan. De salarisadministratie voor FTE en vrijwilligers wordt automatisch verwerkt. Het is mogelijk om oneindig ver al je personeelsplanningen te maken zodat elk personeelslid exact weet waar hij/zij aan toe is.

Toegangscontrole

Zorg ervoor dat klanten met een persoonlijk clubpas zichzelf toegang kunnen geven tot de locatie. Deze pas is gekoppeld met het persoonlijke account en zorgt er dus voor dat je ten alle tijden op de hoogte bent wie er aanwezig zijn bij jouw club. Tevens kan je er voor kiezen de toegang de weigeren indien er achterstallige betalingen zijn.

Alle onderdelen van Samgaia: