Over GAIA

GAIA = Moeder aarde

Samgaia | GAIA House of Sports, streeft naar een goede balans tussen het fysieke, emotionele en mentale welzijn van de mens. Sinds mensenheugenis is de mens op zoek naar zijn plek binnen het universum, de aarde en zijn/haar natuurlijke omgeving. Steeds meer mensen laten zich leiden door persoonlijke normen en waarden die samenhangen met milieu, de eigen gezondheid en persoonlijk groei. De missie van Samgaia is om via Yoga-Sport mens en maatschappij samen te brengen, in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Het is ons doel om de oeroude kennis van yoga toegankelijk te maken voor alle lagen van de bevolking.

Visie

Door het beproefde online systeem beschikbaar te stellen aan alles sportverenigingen en clubs willen wij dat er door verbinding een collectief ontstaat waarvan de kennis en filosofie de kracht vormt om de wereld meer te laten bewegen. Niet ons eigen belang maar het gezamenlijke belang staat voorop.

Wij zien organisaties in de sportbranche als olifanten: groot en krachtig maar het gevaar ligt altijd op de loer. Het gevaar voor deze organisaties is dat er grote partijen zijn die zonder moeite jou kunnen weg concurreren. Wij laten ons niet uitroeien door de grote partijen. Daarom hebben wij een slimme web-oplossing ontwikkeld om als groep sterk en slim te zijn. Samgaia biedt jou tegen een gering bedrag een totaaloplossing zodat we als kudde olifanten samen blijven.