Verkopen op jouw website

Het aantal stappen dat een potentieel lid moet nemen om tot aankoop over te gaan moeten er zo min mogelijk zijn. Samgaia biedt jou een verkoopmodule aan waarin alle soorten verkoopbare opties opgesteld zijn zodat een klant met 3 stappen een product kan kiezen en afrekenen. In de eerste stap wordt het product gekozen dat de klant wilt hebben. In de tweede stap wordt de klant data verzameld en in de derde stap kiest de klant de betaalmogelijkheid.

Nadat nieuwe klanten zich hebben geregistreerd heeft de klant direct toegang tot zijn of haar persoonlijke omgeving waarin alle persoonlijke informatie wordt bijgehouden, aankopen zichtbaar zijn en de mogelijkheid geven zelf de lessen in te plannen. 

Laat klanten in 3 stappen een keuzen maken uit jouw producten en zorg voor een stijging van de omzet. Doordat aankopen automatisch worden geboekt in de boekhouding heb je hier geen omkijken meer naar.

Veilig al je klanten data bij elkaar plus constante controle op de beveiliging van de systemen. Je hoeft je geen zorgen te maken. Vanaf nu voldoe je aan alle wettelijke eisen wat zorgt voor een beter klantvertrouwen. 

Sinds de invoering van de wetten omtrent AVG (GDPR) is de bescherming van persoonsgegevens belangrijker dan ooit. Waarom dit uitbesteden als je het zelf kan organiseren? In de online cloud omgeving van Samgaia zijn alle data en processen 24/7 beveiligd en zijn jouw klanten verzekerd dat hun gegevens goed beschermd worden.

Apartment browsing

Features

  • AVG (GDPR) - beschermd
  • Data 24/7 beveiligd
  • Actueel privacybeleid
  • Beveiliging voor het gehele bedrijf (alles-in-1)
  • Bewaarplicht volledig geautomatiseerd
  • Papierloos werken
  • Geen debiteuren

Online conversie

Wanneer er door een klant betaald wordt is pas stap 1 van het registratieproces voltooid. Een verkoop moet ook verwerkt worden in de boekhouding en daarbij dient er ook iedere maand/kwartaal belastingaangifte gedaan te worden. Deze werkzaamheden dragen niet bij naar winst maar zijn verspilling van (vrije) tijd kosten. Samgaia heeft dit in zijn geheel geautomatiseerd wat er voor zorgt dat je tijd overhoud en je kan concentreren op wat je echt leuk vind: het doorgeven van jouw passie!

Online registratie

Door de online registratie worden bezoeken, betalingen en de gehele interne communicatie met elkaar afgestemd, dus geen handmatige werkzaamheden meer. Door deze efficiëntie valt niets buiten het proces. Goed bedoelde tijdelijke oplossingen leiden tot slechte communicatie met leden: geen ge-app en mail over routinematige processen.

Klantendata

Je wilt een lange termijn relatie met jouw leden. Je wilt ze goed leren kennen en geen discussie over openstaande rekeningen of betalingen. Hierdoor bouw je je met jou organisatie een integere organisatie op. Alle informatie over jouw leden op een plek. Heb je wisselend personeel? Geen probleem, zij kunnen in een oogopslag zien wat de status is. Deze zijn volledig beveiligd in de ‘cloud’. Samgaia vraagt alleen om de nodige gegevens die voor jou van belang zijn.

Alle onderdelen van Samgaia: