Besteed je tijd niet aan administratie, maar aan je passie!

Als organisatie ontkom je niet aan de (verschrikkelijke) werkzaamheden zoals het bijhouden van het ledenbeheer, aanwezigheidsregistratie, het versturen van facturen en het overzichtelijk houden van je administratie. Ook wij als ondernemers in de sportbranche liepen tegen deze werkzaamheden aan waarop wij dachten dat dit vele malen makkelijker zou moeten kunnen. Deze werkzaamheden kosten tijd en tijd kost geld. 

Daarom hebben wij de alles-in-1 Samgaia software ontwikkeld om zo jou te ont-zorgen in jouw dagelijkse bezigheden. Omdat wij zelf ondernemers uit de sport branche zijn weten wij zeker dat deze software jou werk gaat verlichten zodat je meer aandacht aan je klanten kan geven! Hoe ideaal!

Houd meer tijd over

Bespaar tijd die je normaal kwijt zou zijn aan het doen van operationele en administratieve werkzaamheden

Meer tevreden klanten

Wanneer jij meer aandacht voor je klanten hebt, zorg je er voor dat zij niet snel bij je weg zullen gaan

– it takes months to find a customer and only seconds to lose one –

Kijk vooruit

Bereik de doelen die je voor ogen had. Nu je tijd over hebt kun je gemakkelijker de doelen bereiken die jij vooraf hebt gesteld

Doe waar jij goed in bent

Ga terug naar de basis. Doe wat je moet doen en wat je leuk vind om te doen. Houd je niet bezig met randzaken maar richt je op je passie.

running field

Meer tijd voor jouw passie!

Samgaia is het Alles-in-1 systeem voor jouw organisatie. Waarom? Omdat deze software ontwikkeld is door ondernemers uit dezelfde branche. Het systeem wordt continu verbeterd en aangevuld met de nieuwste (automatiserings-) technologieën om jou te ont-zorgen in de dagelijkse werkzaamheden.

Zes redenen om voor Samgaia te kiezen

Privacy wetgeving

De AVG is van kracht maar nog steeds voldoen veel sport bedrijven niet aan de nieuwe wet. Veel gehoorde klachten vanuit het MKB in de sport zijn: 'Geen tijd, te veel moeite, geen idee wat er moet gebeuren, het is duur, niet op mij van toepassing'. Stel het niet langer uit! Laat Samgaia het voor je oplossen.

Technologische veranderingen

Door de snelle technologische veranderingen is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven. Denk hierbij aan 'artificial intelligence' en 'big data'. De impact van deze technologieën wordt steeds groter. De kansen en bedreigingen moeten continu in kaart gebracht worden. Samgaia lost dit in een keer voor je op.

Betaal geen commissie

Betaal je commissie over je omzet? Laat je de verkoopprijs en kwaliteit bepalen? Stop daar mee! Bij Samgaia betaal je geen commissie maar een dagelijkse bijdrage voor het gebruik. Door de Samgaia efficiëntie nemen de kosten af en neemt de kwaliteit en het financiële resultaat toe!

Uniek op de markt

Samgaia is uniek op de markt. Het platform biedt naast marketing-, operation- en financial ondersteuning ook de bescherming van AVG en alle juridische bescherming bij de verwerking van het ledenbestand. Tevens met de toegewezen boekhouder die de administratieve handeling wegneemt met iedere dag een administratie die up-to-date is. Je hoeft je alleen nog te richten op de core-business.

Vraag & aanbod

Samgaia brengt vraag en aanbod bij elkaar. Klanten krijgen laagdrempelig toegang tot hun account in je eigen website, kunnen zelf aankopen doen en hun lessen plannen en dat geeft vertrouwen en loyaliteit naar jouw organisatie. Door de automatisering van alle processen wordt er gezorgd voor continuïteit en stabiliteit van de organisatie.

Uitgebreid getest

Samgaia is al getest door vele gebruikers. Via een intelligent SaaS omgeving wordt je compleet ont-zorgt. De testen hebben plaatsgevonden op het gebied van operations, juridisch, financiële administratie en marketing. Hier omheen hebben wij een 'veiligheid schil' ontwikkeld dat voldoet aan de laatste standaards. Er is aan alles gedacht. Het wiel is al uitgevonden - en nu beschikbaar bij Samgaia.

Zet je kostbare tijd in om te groeien met jouw bedrijf. Zet zaken als administratie aan de kant en focus je op wat jij leuk vind om te doen!

Samgaia biedt jou de software die ervoor zorgt dat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op hetgeen wat je echt leuk vind en niet op de randzaken eromheen.

running field
logo Gaia house of yoga

Wij maken op dit moment twee jaar gebruik van deze unieke software. Samgaia heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer op kantoor hoef te zitten maar ook mijn gezicht kan laten zien aan mijn leden. Ze voelen zich nu beter begrepen. Daarbij houd ik iedere maand tijd over wat ik nu inzet om mijn organisatie door te ontwikkelen.

Studio's die Samgaia gebruiken

logo Gaia house of yoga