Samgaia is voor alle yoga scholen,meditatie,mindfulness docenten-scholen

Adverteer je yoga,meditatie,mindfulness school ,’’gratis’’

Plaats je school zonder aanmeldkosten van docent tot volledige school en alles er tussen in.

Bepaal hoe je wilt co-creëren

kies je eigen tarieven,lesrooster en wensen van yoga beoefenaars, Samgaia staat klaar om je te helpen. Tarieven stel je in onder jouwe condities,je bepaald het tarief per les Wij staan klaar om te helpen,Je kan werken met kortingen,arrangementen en speciale prijzen.

Meer informatie over geld verdienen op Samgaia

Start

Adverteer gratis

Ontvang verkochte diensten zoals lessen,leskaarten en abonnementen maar ook events, workshops,cursussen en nog veel meer! Alleen yoga gerelateerde diensten

Krijg maandelijks betaald

Samgaia betaald jouw omzet elke 1e dag van de volgende maand Hierdoor zorgen we dat inchecken van reserveringen gemakkelijk en soepel verloopt.

Werk wanneer jij dat wilt

maak een uitgekiend eigen rooster werk naast je baan ,als professioneel docent en als yogaschool.plan je eigen lessen .Je kunt dus datums blokkeren wanneer je niet beschikbaar bent.En hoe ver je van tevoren kan reserveren

Kijk uit naar je eerste nieuwe leden

Zodra je advertentie online staat kunnen we starten

Zo verdien je geld met yoga meditatie of mindfulness les geven

Samgaia heeft een makkelijk betaal systeem, rekent geringe kosten En jij bepaald hoeveel je voor jouw lessen vraagt ’’gratis’’ wil zeggen dat je in aanvang 5 euro per dag betaald maar weer terug ontvang door de verkochte diensten door Samgaia .Samgaia zorgt ervoor dat je altijd meer verdiend dan dat het kost

Aan de slag

Besteed je tijd alleen aan je passie!

Als yoga organisatie ontkom je niet aan de (verschrikkelijke) werkzaamheden zoals het bijhouden van marketing, ledenbeheer, aanwezigheidsregistratie, het versturen,incasseren van facturen en het overzichtelijk houden van je administratie. Ook wij als ondernemers in de yogabranche liepen tegen deze werkzaamheden aan waarop wij dachten dat dit vele malen makkelijker zou moeten kunnen. Deze werkzaamheden kosten tijd en tijd kost geld.

Daarom hebben wij de alles-in-1 Samgaia platform ontwikkeld om zo jou volledig te ont-zorgen in jouw dagelijkse bezigheden en jouw in staat te stellen om een modaal inkomen(37k) te verdienen. Omdat wij zelf ondernemers uit de yoga branche zijn weten wij zeker dat Samgaia jou werk gaat verlichten zodat je meer aandacht aan je klanten kan geven! Hoe ideaal!

Houd meer tijd over en verdien een modaal inkomen

Bespaar tijd die je normaal kwijt zou zijn aan het doen van operationele en administratieve werkzaamheden en ontvang meer omzet!

Meer tevreden klanten

Samgaia verkoopt jouw leskaarten en abonnementen waardoor jij meer aandacht voor je klanten hebt, en dit zorgt dat zij niet snel bij je weg zullen gaan

Kijk vooruit

Bereik de doelen die je voor ogen had. Nu je tijd over hebt kun je gemakkelijker de doelen bereiken die jij vooraf hebt gesteld

Doe waar jij goed in bent

Ga terug naar de basis. Doe wat je leuk vind om te doen. Houd je niet bezig met randzaken maar richt je op je passie.

Meer tijd voor jouw passie!

Samgaia is het Alles-in-1 voor jouw organisatie. Waarom? Omdat Samgaia ontwikkeld is door ondernemers uit de yoga branche zij weten wat jij doet.. Het platform wordt continu verbeterd en aangevuld met de nieuwste (automatiserings-) technologieën om jou volledig te ont-zorgen in de dagelijkse werkzaamheden.Aanvullende omzet van leskaarten en abonnement zorgt dat jouw lessen vol komen.

Zes redenen om voor Samgaia te kiezen

Technologische veranderingen

Door de snelle technologische veranderingen is het belangrijk om altijd up-to-date te blijven. Denk hierbij aan 'artificial intelligence' en 'big data'. De impact van deze technologieën wordt steeds groter. De kansen en bedreigingen moeten continu in kaart gebracht worden. Samgaia lost dit in een keer voor je op.

Betaal een kleine bijdrage

Betaal je hoge commissie over je omzet? Laat je de verkoopprijs en kwaliteit bepalen? Stop daar mee! Bij Samgaia betaal je een kleine bijdrage voor dagelijkse bijdrage voor het gebruik.Je betaald een kleine commisie pas wanneer je omzet ontvangt uit de verkoop van leskaarten,abonnementen,workshops,events,cursussen en opleiding Jij bepaald de prijs en klanten worden loyaal .Door de Samgaia efficiëntie nemen de kosten af en neemt de kwaliteit en het financiële resultaat toe!

Uniek op de markt

Samgaia is uniek op de markt. En biedt naast marketing-, operation- en financial ondersteuning ook de bescherming van AVG en alle juridische bescherming bij de verwerking van het ledenbestand. Tevens met de toegewezen boekhouder die de alle administratieve handeling wegneemt met iedere dag een administratie die up-to-date is. Je hoeft je alleen nog te richten op de core-business.

Vraag & aanbod

Samgaia brengt vraag en aanbod bij elkaar. Klanten krijgen laagdrempelig toegang tot hun account, kunnen zelf aankopen doen en hun lessen plannen en dat geeft vertrouwen en loyaliteit naar jouw organisatie. Door de automatisering van alle processen wordt er gezorgd voor continuïteit en stabiliteit van jouw yoga organisatie.

Uitgebreid getest

Samgaia is al getest door vele gebruikers. Via een intelligente omgeving wordt je compleet ont-zorgt. De testen hebben plaatsgevonden op het gebied van operations, juridisch, financiële administratie en marketing. Hier omheen hebben wij een 'veiligheid schil' ontwikkeld dat voldoet aan de laatste standaards. Er is aan alles gedacht. Het wiel is al uitgevonden - en nu beschikbaar voor jouw.

Privacy wetgeving

De AVG is van kracht maar nog steeds voldoen veelyoga bedrijven niet aan de nieuwe wet. Veel gehoorde klachten vanuit het MKB in deyoga zijn: 'Geen tijd, te veel moeite, geen idee wat er moet gebeuren, het is duur, niet op mij van toepassing'. Stel het niet langer uit! Laat Samgaia het voor je oplossen.

Zet je kostbare tijd in om te groeien met jouw bedrijf. Zet zaken als administratie aan de kant en focus je op wat jij leuk vind om te doen!

Samgaia biedt jou de software die ervoor zorgt dat jij je alleen nog maar hoeft te focussen op hetgeen wat je echt leuk vind en niet op de randzaken eromheen.