Voordelen van Samgaia voor jou!
  Ontdek jezelf
  Iedereen verdient beweging en groei. Yoga en meditatie kunnen een krachtig middel zijn om dat te bereiken. Het helpt jou om jezelf beter te leren kennen en de drukte in jouw leven en hoofd tot rust te brengen.
  Maak hier je account

  Voordelen van Samgaia

  De manier waarop wij met elkaar omgaan, hoe we omgaan met onze kennis en kunde, bezit, geld en elkaar, schept een maatschappij.
  Onze ervaringen met problemen zoals eenzaamheid en verzameling van (voor)oordelen, elke hebzuchtige ambitie, onze fysieke en mentale honger en emoties in ons. Wij zijn de wereld.
  Als wij veranderen, verandert de wereld. Simpel. Als er maar één iemand verandert heeft dat een effect.
  Samgaia biedt jou de mogelijkheid om je hierin te verdiepen bij yoga-, meditatie- en mindfulness scholen.

  Wie ben jij? Samgaia is er voor..

  Mensen die opzoek zijn naar balans in het leven en met yoga bezig willen zijn, mensen die misschien al lesgeven in yoga wijsbegeerte. Of die dat graag willen doen maar niet weten waar ze moeten beginnen, of die tegen de drempels van ‘het ondernemen’ opkijken.

  ..Iedereen die wilt ontsnappen aan stress en gezondheid ambieert. Voor docenten, scholen, cursusleiders en de cursisten.

  ..Iedereen die op de een of andere manier met yoga, meditatie en/of mindfulness bezig is, ongeacht zijn of haar persoonlijke beweegredenen.

  Beoefenaars

  Als beginnend of ervaren yoga, meditatie -beoefenaar of als mindfulness leerling ben jij op zoek naar zelfkennis, vrijheid, bewustwording of gewoon een gezonde work-out. Samgaia is er voor al deze mensen die samen een online community willen vormen. Een community die de brug van leerling naar docent slaat, de afstand verkleind, vertrouwen waarborgt en deze 2 werelden samenbrengt.

  Lees hier meer over de voordelen van Samgaia voor particulieren!

  Docenten

  Aan de andere kant is Samgaia voor docenten die haar kennis en kunde (willen) delen met hun leerlingen. Voor scholen en docenten die door het runnen van het bedrijf zich minder kunnen focussen op haar leden en het doceren hiervan. Voor degene die hard werken maar amper- of niet kunnen rondkomen van hun yoga onderneming. Samgaia laat jouw onderneming kennismaken met de samenleving en helpt jou een nieuw bewustzijnslevel te bereiken! Kom erachter wat Samgaia voor jou onderneming kan betekenen!


  Doe je mee?

  Wil je ook deelnemen aan de Samgaia community? Wil je samen verder werken aan een gezonde maatschappij en bewustzijn binnen onze samenleving? Wil je invulling geven aan jouw passie voor yoga, meditatie en mindfulness? Sluit je dan nu aan!  Groei, rust en focus

  Wij als mensen ontkomen niet aan dagelijkse stress veroorzaakt door het leven. Of je nou lesgeeft of enkel aan yoga, meditatie of mindfulness doet, iedereen krijgt hier op zijn of haar manier mee te maken.

  In plaats van pure aandacht voor jezelf worden we hoofdzakelijk beziggehouden door werk. Werk voor een werkgever of werken als (yoga)ondernemer. Werk wat weinig tot niks met jouw ontwikkeling of het geven van les te maken heeft.

  Samen wil je lesgeven en les krijgen zonder enige vorm van hinder in de tijd voor jezelf.

  Impact op de wereld om ons heen

  Zodra je lid bent van de groeiende yoga community - Samgaia -, staat niets je in de weg voor een volgende stap in groei en beweging. Als yogadocent hoef je je niet meer druk te maken over zakelijke beslommeringen. Als yogabeoefenaar heb je op een plek een duidelijk overzicht van lessen, informatie en inspiratie. Het doel van Samgaia? Dat iedereen zich kan focussen op hun passie! Zo hebben we samen de voorwaarden in handen om impact te kunnen hebben op onze persoonlijke groei én op de wereld om ons heen.

  Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een betere toekomst en een betere wereld. Met sympathie, solidariteit en liefde bouwen we met elkaar aan een community die heelheid en goedheid nastreeft. Laten we beginnen!

  Meld je aan op Samgaia

  Wat voor onderneming je ook hebt: via Samgaia bereik je duizenden potentiele klanten.

  Meld je aan