Voordelen van Samgaia voor de administratie

Wij de administratie, jij de yoga, meditatie en/of mindfulness!

Je bent een gedreven beoefenaar én instructeur. Je wil niet alleen jezelf maar ook anderen bekwamen in yoga, meditatie en/of mindfulness. Met passie ben je daarom gestart met jouw yogaschool, of sta je op het punt om te beginnen. Maar naast jouw passie is er ook een zakelijke inslag nodig om van jouw onderneming een succes te maken. Sluit je je aan bij Samgaia? Dan zul je het voordeel ervaren van ons platform: wij nemen jou jouw administratie uit handen. Jij jouw passie, wij jouw administratie…

Uw eigen financial controller

Als ondernemer wil je op ieder moment van de dag kunnen analyseren hoe jouw onderneming er op dat moment voor staat. Mocht je ervoor kiezen om met ons samen te werken, dan nemen we deze administratieve rompslomp jou uit handen. Samgaia zorgt er namelijk voor dat alle verkopen en uitgaven direct zijn verwerkt in de boekhouding. Jij kunt continu de actuele cijfers inzien in jouw persoonlijke online account. In een overzichtelijk dashboard heb jij inzicht in jouw financiële plaatje. Het voordeel van Samgaia voor jouw administratie is niet alleen dat het foutloos en veilig gebeurd, maar –vooral– dat jij je passie kan uitoefenen en overbrengen. 

Wat levert het gebruik van Samgaia jou op?

Laat je niet afleiden!

Je hebt iets te brengen, iets bij te dragen. Met het gedachtegoed dat de basis is voor yoga, meditatie en mindfulness wil jij mensen helpen. Met oefeningen en bewustwording begeleid jij mensen naar een bewuster leven. Beweging en groei, daar gaat het om. Dan kan het best frustrerend zijn dat je bezig wordt gehouden met zaken als de administratie. Het leidt af van dat waarom jij gestart bent met jouw onderneming. Neem daarom je voordeel met Samgaia. Je bereikt jouw doel prettiger en sneller als je samenwerkt. Neem dus deel aan onze community. Informeer en inspireer én laat je informeren en inspireren. En, wel zo prettig: geef met een gerust gevoel jouw administratie uit handen. 

Samgaia kan jouw onderneming ook helpen groeien door te ondersteunen bij:

De andere voordelen van Samgaia: