Geen oplossing, geen betaling

Samgaia is er voor zowel de consument als yoga-, meditatie- en mindfulness ondernemers. Iedereen verdiend groei door beweging! 

De corona crisis heeft een groot maatschappelijk probleem veroorzaakt. Er zijn rake klappen gevallen in o.a. de yoga-, meditatie en mindfulness branche. Niet alleen jij als ondernemer, maar ook je collega's en leden hebben met tegenslagen te maken gehad. Om deze reden wilt Samgaia jou graag helpen door in jou te investeren. 

Samgaia wilt samen met jou impact genereren, andere scholen, beoefenaars en elkaar inspireren. 

Wil jij je als rolmodel binnen de branche profileren, dit is jouw kans om via een professioneel platform je bedrijf te laten groeien. Samen kunnen we empoweren en zorgen voor een enorme impact, alleen is ook maar alleen. 

Naast de vele voordelen die Samgaia biedt voor bedrijven is een van de grootste: je hoeft niet te betalen totdat wij omzet hebben voor jou hebben gegenereerd. Oftewel: geen oplossing, geen betaling! 

Hoe gaat dit precies in zijn werk? 

Je kan Samgaia zien als verkoper van jouw diensten zoals lessen. Aan de ene kant bieden wij consumenten een centraal platform waar zij overzichtelijk en gemakkelijk al hun lessen (etc.) kunnen bekijken, boeken, reviewen, betalen en bijhouden. 

Aan de andere kant zijn de bedrijven in de vorm van scholen, zelfstandige ondernemers. Welke hun producten en diensten aanbieden. Je krijgt een eigen profiel binnen het platform waar je jouw lesrooster, workshops, cursussen en nog veel meer kan adverteren. We proberen samen met jou de school zo goed, mooi en nauwkeurig mogelijk te laten zien. Zodra jij je eigen profiel hebt ingevuld maken we een afspraak voor onze fotograaf welke langskomt en als pre sale actie kosteloos professionele foto’s komt maken, waaronder een 360 graden foto! 

Zodra je profiel live is kunnen we beginnen met het genereren van omzet! 

Zodra de consument een les boekt, gaat dit geld direct naar de ondernemer. Samgaia haalt hier een kleine service fee (10%) vanaf. 

Het grote voordeel is hier voor de bedrijven dat: zij niks aan Samgaia zijn verschuldigd totdat er via Samgaia omzet is gegenereerd voor desbetreffende partij.  

Benieuwd geworden? Maak hier direct en geheel kosteloos jouw bedrijfsprofiel aan! 

Enkele andere voordelen van Samgaia voor jou als bedrijf: