Bouw aan een waardevolle klantrelatie én houdt ze vast

Samgaia is een community van mensen die yoga belangrijk vinden. Mensen die middels yoga, meditatie en mindfulness de stress van alledag het hoofd bieden. Zelfbewuste mensen die willen bewegen en groeien. Als school wil jij jouw klanten oefeningen en bewustwording bieden. Daarmee trek je niet alleen klanten aan, maar behoud je ze ook. Het voordeel van Samgaia is dat wij jou helpen bij het klantbeheer, zodat jij je kunt richten op de kwaliteit van jouw dienstverlening waardoor de kans toeneemt dat je het ook daadwerkelijk klanten blijven. 

Klantbehoud is investeren in en moeite doen voor bestaande klanten. Klantverloop wil je natuurlijk minimaliseren en daar helpt Samgaia jou graag bij! 

Benieuwd naar wat Samgaia jou kan opleveren?

Al jouw klantgegevens GDPR compliant

Met klantgegevens ga je zorgvuldig om. Bij Samgaia staat veiligheid daarom centraal. Als yoga-aanbieder wil je altijd en overal bij de gegevens kunnen. Als yoga-beoefenaar wil je dat er zorgvuldig en AVG-proof met jouw gegevens wordt omgegaan. Dat kan allebei! Het volledige digitale proces van Samgaia voldoet namelijk compleet aan de AVG-regelgeving. Win-win, want yogascholen kunnen makkelijk bij de klantgegevens en yogabeoefenaars kunnen zich met een gerust hart inschrijven.

Win-win

Het gaat jou om yoga. Maar als yogaschool heb je ook te maken met de zakelijke kant. Dat je daar weinig energie van krijgt en dat je liever je energie steekt in het gedachtegoed dat bij yoga hoort, dat begrijpt Samgaia. Daarom bieden wij als co creator de mogelijkheid om die zakelijke kant uit te besteden. Het voordeel: wij regelen het complete klantenbeheer, denk hierbij aan: privacy, contract- en procesflow etc. Het belangrijkste voordeel: jij kunt je helemaal richten op de kwaliteit van de begeleiding van jouw yogi’s en yogini’s. Win-win, toch?

Samgaia neemt van een grote groep yoga-aanbieders de rompslomp omtrent klantbeheer en -retentie uit handen. Wij zorgen ervoor dat de zakelijke administratie op orde is en dat onze partners een solide basis hebben staan voor bijvoorbeeld de BTW- en de inkomstenbelastingaangifte. Bovendien maakt Samgaia het mogelijk om de complete administratie in de cloud te bewaren zodat onze partners voldoen aan de bewaarplicht.

Samgaia respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en het platform en behandelt de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk. Vertrouwen: dat is immers wat niet alleen jouw klantrelatie uniek maakt, maar ook onze community.  


Al jouw voordelen op een rijtje: