Operationeel management voor jouw yoga, meditatie of mindfulness onderneming

Op naar een goed inkomen

Het is schrijnend om te weten dat het inkomen van maar liefst 95 procent van de yogadocenten onder modaal blijft steken. En dat terwijl er zeer veel vraag is naar yoga. Samgaia heeft dan ook als doel om yoga ondernemers te ondersteunen en te helpen een modaal inkomen te verdienen. Het voordeel van Samgaia voor het operationeel management van een yogaschool is dat wij het dagelijks reilen en zeilen voor onze rekening nemen. Denk hierbij aan o.a.: les- en personeelsroostering, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie en locatieplanning zodat de instructeur zich helemaal op zijn corebusiness kan focussen: yoga, meditatie en/of mindfulness! 

Samgaia is een yoga platform waar iedereen met affiniteit met yoga terecht kan voor informatie en inspiratie. Voor het operationeel management van yogascholen zitten er veel voordelen aan participatie aan de community. Via Samgaia kun jij jouw school gemakkelijk managen. Stel eenvoudig les-, cursus en workshop roosters samen voor jou en de instructeurs en hou overzichtelijk je klantgedrag bij, voor al jouw locaties! Daarnaast doet Samgaia voor jou de werving van leden en verkoopt jouw leskaarten, abonnementen, cursussen en events. Door gebruik te maken van dit systeem kost het operationeel management geringe inspanning. Jij richt je op yoga, wij zorgen ervoor dat de aanmeldingen geregeld worden en de betalingen worden gedaan. 


Wat levert het gebruik van Samgaia mij nog meer op?


  • Uniek op de markt

Samgaia is uniek op de markt. Het platform biedt ondersteuning op het gebied van marketing, operationele zaken en financiën. Daarnaast ondersteunt Samgaia bij het voldoen aan privacywetgeving zoals AVG. Samgaia vindt het belangrijk dat al haar partners GDPR-compliant zijn!

  • Minder kosten, extra omzet

Bij Samgaia betaal je een kleine bijdrage voor het dagelijkse gebruik. Pas als wij producten voor jou hebben verkocht verrekenen we een kleine commissie. Jouw kosten nemen af en de kwaliteit en het financiële resultaat toe! Daarentegen betaal je als ondernemer niks als wij niks voor jou omzetten!

  • Up-to-date

Samgaia is op de hoogte van alle technologische veranderingen en de impact daarvan binnen onze branche. Wij brengen de kansen en bedreigingen continu in kaart voor onze community, daar wordt dan ook adequaat op geacteerd. 

  • Één community

Samgaia brengt in de community vraag en aanbod samen. Klanten krijgen toegang tot hun account binnen het Samgaia platform. Op deze manier kunnen zij geheel veilig en betrouwbaar aankopen doen en hun lessen plannen. Dat geeft vertrouwen en loyaliteit naar jouw organisatie en maakt het een stuk eenvoudiger voor zowel jou als jouw yogi’s.  

  • Betrouwbaar

Samgaia is getest door veel gebruikers. We hebben geïnvesteerd in operationele zaken, juridische ondersteuning, financiële administratie en marketing. We zorgen ervoor dat alles veilig gebeurt en voldoet aan de laatste standaarden.

Wil jij ook jouw yoga zaal vol krijgen en je inkomen zien groeien? Maak een account aan en ontdek welke voordelen er voor jouw operationeel management zijn.


Alle Samgaia voordelen op een rijtje: