Laat je beoordelen en win vertrouwen! 

Door gebruik te maken van Samgaia kan je genieten van haar reviewsysteem. 

Alle leden die gebruik maken van Samgaia kunnen een review schrijven aan de hand van zijn of haar ervaringen tijdens de yoga, meditatie en/of mindfulness les(sen). 

Enerzijds is dit voordelig voor de beoefenaars. Als zij een (nieuwe) school of docent hebben gevonden kunnen ze alvast kijken wat hun te wachten staat o.b.v. de ervaring(en) van zijn of haar voorgangers. Zodoende komt men niet meer voor een verrassing te staan zodra zij deze les of school voor het eerst bezoeken. Er bestaan geen (te hoge of lage) verwachtingen meer! Zodoende kan jij als lid ook jouw favoriete school en docent(e) ondersteunen en een hart onder riem steken. 

Anderzijds kan dit positief uitpakken voor de scholen en docenten. Nieuwe gebruikers, beginnende yoga beoefenaars of mensen die eventueel van school of docent willen overstappen kunnen a.d.h.v. de reviews zoeken en bepalen naar welke school zij eventueel zouden willen gaan. Op deze manier kan jij twijfelaars en/of nieuwe leden net dat ene duwtje in de rug geven om zo toch bij jou een les te boeken!

Wat levert het gebruik van Samgaia jou nog meer op?

Service

Daarnaast kan je het reviewsysteem zien als een soort van klantenservice tool. Zodra iemand opbouwende kritiek toont kan je dit ten harte nemen en hier eventueel op reageren via de chatfunctie! Zo kan je een einde maken aan hun eventueel negatieve opmerkingen en emoties. 

Reviews zijn altijd vertrouwelijk en gebaseerd op wederzijds respect. De reviews beogen: het aangaan van langdurige relaties met elkaar. 

Door je aan te sluiten bij Samgaia maak je gebruik van de volgende voordelen: