Marketing en sales voor jouw yoga, meditatie of mindfulness onderneming! 

Hulp bij het vinden van jouw klanten

Een vol, rijk en gelukkig leven leiden. Voor veel mensen is dat een levensdoel, een droom. Mensen die bewust leven en kiezen voor yoga, meditatie, of mindfulness vinden daarin een (gedeeltelijke) vervulling van die droom. Als instructeur zet je je volop in om die gedachtegoed over te dragen. Daarvoor is het belangrijk om jouw doelgroep te bereiken. Een van de vele voordelen van Samgaia: wij helpen je bij de marketing en sales voor jouw yogaschool.

Het doel van Samgaia is om jou te ontzorgen, zodat jij je kunt richten op jouw core business: yoga, meditatie, of mindfulness. Het is nodig om ook zorg te dragen voor het zakelijke deel, waaronder sales en marketing. Het is namelijk helaas nog steeds zo dat zo’n tachtig procent van de yoga-instructeurs een onder modaal inkomen hebben. Samgaia is ervan overtuigd dat dit niet nodig is. Daarom helpen wij onze partners om hun klanten te vinden, beheren en te behouden, zodat de omzet stijgt. Een voordeel van deelnemen aan de Samgaia community is dan ook de bijdrage van het platform aan jouw sales en marketing.


Wat levert het gebruik van Samgaia jou op?


Investeer in jouw passie

Hoe helpt Samgaia bij het binden van klanten? We richten onze communicatie om te beginnen op bewustwording, het voeden van de gewekte interesse en op de wensen en verlangens van de potentiële klanten. Als een yogabeoefenaar eenmaal voor jouw school heeft gekozen, richten we de communicatie vooral op support, stimulering van de klantloyaliteit en het uitbouwen van het aantal lessen dat de klant afneemt. Klanten die enthousiaste bezoekers zijn van jouw yogaschool zet je tot slot in als ambassadeur, opdat zij jouw organisatie binnen hun kringen gaan promoten. Samgaia helpt jouw yogaschool in al die fases van sales en marketing.

Voordat een yogabeoefenaar bij jouw school terecht komt, heeft hij waarschijnlijk al via diverse kanalen iets over jouw yogaschool gehoord, gelezen en gezien. Samgaia zet in op vele kanalen, zodat jouw (potentiële) klant niet om jouw yogaschool heen kan. Het voordeel van de werkzaamheden die Samgaia op het gebied van sales en marketing voor jou doet, is dat jouw naamsbekendheid toeneemt, jouw omzet groeit én dat de tijd die jij hebt om in de corebusiness te investeren toeneemt. Als yogaschool kan jij je helemaal richten op jouw passie!


Door je aan te sluiten bij Samgaia maak je gebruik van de volgende voordelen: