Samgaia, yoga franchise?

Nee! Samenwerken en niet concurreren. 

Samgaia is geen franchise concept. Onze community bestaat onder meer uit autonome yoga ondernemers, yogi’s, yogini’s, mindfulness- en meditatie beoefenaars. Samgaia is een community waar scholen en beoefenaars ontmoeten, kennismaken om elkaar te informeren en te inspireren. Scholen bieden hun lessen aan en beoefenaars vinden op één plek alle informatie die zij nodig hebben. Een samenwerking met Samgaia betekent veel voordeel voor de scholen. Zij kunnen bijvoorbeeld de administratie uitbesteden en ontmoeten online makkelijk veel nieuwe potentiële klanten. 

Samgaia biedt beoefenaars en scholen een gebruiksvriendelijk online plek, waar zij ervaringen en kennis kunnen delen. Vrijheid, veiligheid en autonomie staan bij Samgaia hoog in het vaandel en bovendien betaal je geen hoge franchisefee. Eenmaal besloten in te stappen? Het onboarding proces is een fluitje van een cent, je bent binnen een half uur live! Yoga ondernemers kunnen volledig worden ontzorgd en ondersteund bij de groei van hun bedrijf. Het is bovendien mogelijk om overal en altijd jouw bedrijf te managen en kengetallen in te zien op een uiterst eenvoudig en vertrouwde manier. Lees hier meer over de voordelen van Samgaia voor bedrijven. Kies je ervoor om deel te nemen aan Samgaia, dan kies je voor een groeiende community, waarin een ieder op zijn eigen manier bijdraagt aan het gedachtegoed van yoga. 

Benieuwd naar wat Samgaia jou kan opleveren?

Onafhankelijk én in verbinding

Samgaia is een online community waar docenten hun lessen aanbieden. Samgaia ontlast deze aanbieders door alle werkzaamheden uit handen te nemen die niets te maken hebben met dat waar het om gaat: hun passie, of dit nou yoga, meditatie en/of mindfulness is. De omzet gaat uiteraard naar de scholen. Als yoga ondernemer wil je je bezig kunnen houden met jouw passie: yoga, meditatie en/of mindfulness. Het is dus fijn om zaken als financiële administratie, sales en marketing uit handen te kunnen geven. Daarbij is vertrouwen van belang, evenals jouw autonomie. Daarom kiest Samgaia niet voor een franchiseconstructie, maar voor een yoga community. We ondersteunen jou met je bedrijfsvoering, maar laten het eigenaarschap volledig bij jou. Als yogaondernemer op Samgaia ben je onafhankelijk, maar wel in verbinding met andere scholen én beoefenaars. 

Al jouw voordelen op een rijtje: