Voordelen van Samgaia
  Samgaia is jouw gateway tot de wereld van gezondheid, sport, spiritualiteit en bewustwording.
  Maak hier je account

  Wie ben jij?

  Misschien ben je al een tijdje bezig met yoga, meditatie of mindfulness, misschien ben je oriënterende of gewoon simpelweg op zoek naar een nieuwe bezigheid om lenig en fit te worden. Of ben je druk bezig met je persoonlijke groei, bewustwording en waarheidsvinding en kan je wel wat handvatten gebruiken... In elke van deze gevallen is Samgaia er om jou hierbij te helpen.

  Op zoek naar groei

  In de hedendaagse maatschappij zijn we elke dag weer aan het racen. Echter zijn we mede door de corona crisis steeds bewuster geworden van onze fysieke en geestelijke gezondheid. We hebben meer tijd om te oriënteren, na te denken en bewust te worden van ons lichaam en geest.

  Om deze reden gaan we op zoek naar mogelijkheden om te groeien. Echter zijn deze mogelijkheden in de vorm van yogalessen, meditatie lessen of mindfulness cursussen niet altijd even makkelijk vindbaar. Heb je ze eenmaal gevonden? Dan is er vaak geen duidelijke omgeving waar jij je lessen kan boeken, kan betalen, je lesrooster kan bekijken en eventueel meerdere verschillende soorten activiteiten overzichtelijk kan houden voor jezelf.

  Hierbij komt kijken dat veel van deze scholen geen reviewsysteem hebben. Mocht jij voor het eerst een les boeken, heb je eigenlijk geen idee waar je terecht komt.

  Benieuwd?

  Bekijk hoe Samgaia jou en je persoonlijke groei kan helpen! Meld je vrijblijvend aan en ontdek.

  Start vandaag nog en reserveer met voordeel

  Groei en bewustwording binnen handbereik

  De Samgaia community zorgt ervoor dat jouw persoonlijke groei binnen handbereik is. Ervaar de vrijheid om lessen yoga, meditatie en mindfulness waar en wanneer je wil te reserveren.

  Door lid te worden van de Samgaia community:


  Wederzijdse groei

  Samgaia stelt de leden van de yoga community in staat ervaringen te delen met anderen. Wij zijn er niet alleen voor de beoefenaars, maar ook voor de scholen en docenten. Vanuit de overtuiging dat alleen in verbinding de volgende stap in zelfbewustzijn en groei gezet kan worden, kiest Samgaia ervoor om een platform voor alle betrokkenen te creëren. Samgaia zet professionele technologie in die yogascholen ondersteunt en laat groeien. Zo snijdt het met aan twee kanten: yogascholen kunnen rondkomen en zich focussen op de kern van hun werk en jij kunt als yogabeoefenaar kiezen uit honderden vertrouwde scholen, lessen, workshops en cursussen.

  Bekijk alle yogascholen op Samgaia

  Bekijk scholen