Voordelen van Samgaia

Centraal overzicht van jouw lessen

Yoga, meditatie en mindfulness helpen jou bij beweging en groei. Rust in je hoofd en lijf is veel waard. Wellicht ben je al een ervaren beoefenaar van yoga en meditatie, of overweeg je te starten. Samgaia is een community van yogascholen en beoefenaars. Je vindt hier verschillende aanbieders, informatie en inspiratie. Kijk eens rond en zie wat de Samgaia community voor jou kan betekenen. 

De waan van alledag zorgt voor stress en spanning. Rennen, vliegen; alles doen en iedereen tevreden houden. Dat zorgt voor drukte in je hoofd en spanning in je lijf. Je herkent het wellicht wel. Daarom kies jij voor bewust leven, bewust van jezelf en alles om je heen, alles op aarde (Gaia). Op Samgaia vind je anderen die hier ook mee bezig zijn. Zo kun je je laten informeren en inspireren. En, heel praktisch: je vindt op dit platform yogascholen bij jou in de buurt.

Enthousiast over Samgaia?

Er is volop keuze op Samgaia. Kies voor yoga, meditatie of mindfulness, of voor een combinatie! Heb je een yoga-instructeur gevonden die jou kan helpen te werken aan een gezond leven, dan schrijf je je op dit platform in voor en les. Via ons reserveringssysteem plan je jouw les in. Het spreekt voor zich. Je hebt jouw eigen dashboard op Samgaia. Hier vind je alle informatie over de lessen die je hebt gevolgd en die je nog gaat volgen. Op deze manier heb je altijd een overzicht van jouw geboekte lessen wat rust met zich meebrengt. Ook al volg je verschillende lessen bij verschillende scholen! 

Mocht je toch nog vragen hebben, dan helpt Samgaia of de docent jou verder. 

Ben je al even actief via en op Samgaia en ben je enthousiast geworden? Dan kun je anderen mee laten profiteren van wat jij hebt geleerd bij jouw yoga school. Mooi meegenomen: zelf verdien je extra lessen door nieuw leden aan te dragen bij Samgaia. 

Andere voordelen voor jou!