Yoga bij jou in de buurt

Samgaia helpt bij verbinding

In verbinding zijn met jezelf en de mensen om je heen. Yoga, meditatie en/of mindfulness zijn krachtige manieren om verbinding te creëren. En dat is fijn, want verbinding zorgt voor licht en ruimte. Op Samgaia vind je yogascholen bij jou in de buurt. Wel zo prettig en laagdrempelig. Als jij jezelf de tijd en ruimte gunt om te groeien en te bewegen, zoek dan yoga-instructeur, altijd bij jou in de buurt!

Samgaia is een community van yogascholen en beoefenaars van yoga, meditatie en mindfulness. De leden van dit platform vinden elkaar in een gemeenschappelijk gedachtegoed. Voor inspiratie en informatie over yoga, meditatie en mindfulness ben je bij Samgaia aan het juiste adres. We willen mensen verbinden op een veilige en vertrouwde manier. En vertrouwd is het als je in jouw buurt terecht kunt voor yoga, meditatie en/of mindfulness.

Zoek direct een school bij jou in de buurt

Ga de verbinding aan middels een abonnement of leskaart bij een yogaschool bij jou in de buurt. Die verbinding tussen de beoefenaar van yoga en de instructeur is gelijkwaardig. Samgaia werkt aan een landelijke dekking, dus de kans dat je op Samgaia een erkende yogaschool bij jou om de hoek vindt, is groot.

Yoga met gelijkgestemden

Het is prettig om te bewegen bij een yogaschool die verbonden is met jouw omgeving. Je treft er gelijkgestemden; buurtgenoten die ook een gezonde, bewuste levensstijl nastreven. Samen richt je de aandacht niet alleen op het hoofd, maar ook - vooral – op de geest. Denken, berekenen, beoordelen; zaken van het hoofd houden ons weg bij liefde. Jouw yoga-instructeur richt zich niet alleen op de juiste bewegingen, maar ook op een passende mindset. Een lokale yogaschool biedt jou een vertrouwde omgeving waar jij tot rust kunt komen en vervolgens gesterkt weer huiswaarts keert.  

Er zijn vele mensen met jou die ervoor kiezen om bewuster te leven en daarom kiezen voor yoga, meditatie of mindfulness. Er zijn dan gelukkig ook veel les-aanbieders. Samgaia biedt een vertrouwde en veilige omgeving om een passende keuze te maken. En ken jij misschien een school die ook een plaats op ons platform verdient? Als ambassadeur van Samgaia kun je leden aandragen. Want samen maken we van Samgaia een waardevolle yoga-community!

Kijk eens rond op Samgaia en kijk hoe jij kan meedraaien in de community.