Yoga voor wie? 

Voor iedereen!

In een tijd waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezondere, bewuster en duurzame manier van leven, is het aantal mensen dat yoga doet de afgelopen jaren explosief toegenomen. Yoga is voor iedereen, en dat ontdekken steeds meer mensen. Jong, oud, man en vrouw, ze weten allemaal hun weg naar een yogaschool te vinden. Samgaia kan ook jou helpen om een yogaschool bij jou in de buurt te vinden. 

Samgaia is het holistische yoga platform waar mensen, mannen, vrouwen, kinderen, senioren, beginners, gevorderden en koppels, een yogaschool of yogadocent in de buurt kunnen vinden. Yoga is voor iedereen, ook als je niet lenig bent, altijd alleen maar een balsport hebt gedaan, een drukke baan hebt, last hebt van fysieke klachten of als je nog nooit in India bent geweest. Yoga is een manier om jezelf en daarmee de ander te ontdekken, vitaler en fitter te worden en met minder stress en spanning en meer aandacht en rust door het leven voort te bewegen.

Yoga voor Iedereen

Steeds meer mensen maken andere keuzes, keuzes die samenhangen met zelfzorg, de eigen gezondheid, het milieu en met persoonlijke groei. Yoga past bij een dergelijke manier van leven en ondersteunt zowel lichaam als geest. Het voordeel van yoga is dat je tegenwoordig op veel verschillende plekken een les kunt volgen en er verschillende yogavormen zijn, waardoor er altijd wel een yogales bij jou in de buurt is die past bij jouw persoonlijke behoeftes. 

De missie van Samgaia is om via yoga mens en maatschappij samen te brengen, in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Het is ons doel om met de oeroude kennis en wijsheid yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, geslacht, waar je vandaan komt en wat je doet. Yoga is voor iedereen. Samgaia richt zich op mensen die zich willen laten inspireren tot het vergroten van bewustwording om zo met elkaar tot een positieve verandering te komen.